0 L

S’ka produkte në shportë.

Transporti falas për çdo blerje mbi 5,000 lekë ose më shumë!

info@megastorealbania.com

+355 69 69 38 832

0 L

S’ka produkte në shportë.

BallinaTransporti

Transporti

MegaStore Albania ofron transportin më të shpejtë të mundshëm në Shqipëri dhe më ekonomik.

Tarifat dhe koha e dorëzimit për transport është e ndryshme në zona të ndryshme.

Tiranë – 150 lekë brënda 24 orëve
Qytete te tjera – 250 lekë brenda 24 orëve