0 L

S’ka produkte në shportë.

Transporti falas për çdo blerje mbi 5,000 lekë ose më shumë!

info@megastorealbania.com

+355 69 69 38 832

0 L

S’ka produkte në shportë.

postimet e fundit në blog

Home Trupi Detergjentë intimë

Detergjentë intimë

Po shfaqen krejt 9 përfundimet

DETERGJENT INTIM ME ALOE

NEUTRO, ZBUTËSE, PERSONALE, HIGJENË DELIKATE, pH 5.0 – 5.5.E PASURUAR ME ACID LAKTIK.
1,500 L4,000 L

DETERGJENT INTIM ME ARGJILË TË GJELBËR

Me xhel argjile të gjelbër dhe vaj esencial të pastër 100% të Niaouly.Për një përdorim të përditshëm.
250ml
1,600 L

DETERGJENT INTIM ME LIVANDO

ME VAJ ESENCIAL LIVANDOJE.ZBUTËS, MBROJTËS, PARANDALUES, pH 3.0 - 3.5.E PASURUAR ME ACID LAKTIK.
250ml
1,700 L

DETERGJENT INTIM ME MËLLAGË

DELIKAT, HIDRATUES, ZBUTËS, pH 3.0 - 3.5.E PASURUAR ME ACID LAKTIK.PRODUKT I TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT.
1,700 L4,000 L

DETERGJENT INTIM ME MENTE

ME VAJ ESENCIAL MENTE.EKUILIBRUESE, QETËSUESE, ZBUTËSE.FRESKI DELIKATE QË ZGJAT, pH 4.0 – 4.5.E PASURUAR ME ACID LAKTIK.
250ml
1,700 L

DETERGJENT INTIM ME SHEREBELË

E PËRSHTATSHME VEÇANËRISHT PËR GRATË MBI 50 VJEÇ.ME VAJ ESENCIAL SHEREBELE.MBROJTËSE, AROMATIKE, HIDRATUESE, pH 4.0 – 4.5.E PASURUAR ME ACID LAKTIK.
250ml
1,700 L

DETERGJENT INTIM ME TEA TREE OIL

ME VAJ ESENCIAL TË  PEMËS SË ÇAJIT (TEA TREE OIL)ZBUTËS, MBROJTËS, pH 3.0I PASURUAR ME ACID LAKTIK.
250ml
1,700 L

DETERGJENT INTIM PËR MESHKUJ

MBROJTËS, AROMATIK, PASTRUES, EKUILIBRUES, pH 4.0 – 4.5E PASURUAR ME ACID LAKTIK.250ml
1,700 L

DETERGJENTË INTIM PËR FËMIJË 3–12 VJEÇ

PËR FËMIJË 3-12 vjeç, mbrojtës, hidratant, delikat me pH 4,5-5
1,700 L