0 L

S’ka produkte në shportë.

Transporti falas për çdo blerje mbi 5,000 lekë ose më shumë!

info@megastorealbania.com

+355 69 69 38 832

0 L

S’ka produkte në shportë.

postimet e fundit në blog

Home Trajtime Shëndeti Eshtrat & Kyçet

Eshtrat & Kyçet

Showing 13 – 14 of 14 results

VITAMINË D3 + VITAMINË C

Merrni mjaftueshëm vitaminë nga dielli, e cila është thelbësore për sistemin imunitar - veçanërisht gjatë ftohjeve dhe gripit!Roli kryesor i vitaminës D është të mbajë homeostazën dhe një përqendrim të vazhdueshëm të kalciumit dhe fosfatit në plazmë, sepse përshpejton përthithjen e tyre nga aparati tretës, dhe për këtë arsye është i rëndësishëm për ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Përshpejton përthithjen e Magnezit nga aparati tretës, duke kontribuar kështu në funksionimin normal të muskujve. Me shtimin e vitaminës C, ajo veçanërisht kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Vitamina D quhet vitamina e diellit sepse prodhohet nga lëkura jonë kur është në kontakt me rrezet e diellit. Po sikur të mos jemi më të ekspozuar sa duhet ndaj rrezeve të diellit në muajt e vjeshtës dhe të dimrit? Kur zvogëlohet ekspozimi ndaj rrezeve të diellit, lëkura jonë nuk prodhon mjaftueshëm vitaminë D, e cila mund të shihet si mungesë energjie, rezistencë e ulët ose dhimbje të kockave dhe dhëmbëve. Prandaj, është shumë e rëndësishme të zëvendësoni vitaminën D të humbur me shtesa dietike.
1,400 L

VITAMINË D3 2000 IU

Roli kryesor i Vitaminës D është të mbajë homeostazën dhe një përqendrim të vazhdueshëm të kalciumit dhe fosfatit në plazmë, sepse përshpejton thithjen e tyre nga aparati tretës dhe për këtë arsye është i rëndësishëm për ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.Përshpejton thithjen e Magnezit nga aparati tretës, duke kontribuar kështu në funksionimin normal të muskujve.Kontribuon gjithashtu në funksionimin normal të sistemit imunitar.Vitamina D quhet vitamina e diellit sepse lëkura jonë e prodhon atë kur është në kontakt me rrezet e diellit.Po kur nuk jemi të ekspozuar sa duhet ndaj rrezeve të diellit, në muajt e vjeshtës dhe të dimrit?Kur zvogëlohet ekspozimi ndaj rrezeve të diellit, lëkura jonë nuk prodhon mjaftueshëm vitaminë D, e cila mund të shihet si mungesë energjie, imunitet i ulët ose dhimbje në kocka dhe dhëmbë.Prandaj, është shumë e rëndësishme të zëvendësoni vitaminën D të humbur me shtesa dietike.
1,400 L