0 L

S’ka produkte në shportë.

Transporti falas për çdo blerje mbi 5,000 lekë ose më shumë!

info@megastorealbania.com

+355 69 69 38 832

0 L

S’ka produkte në shportë.

postimet e fundit në blog

Home Floket Bojë flokësh

Bojë flokësh

Showing 1 – 12 of 15 results

BOJË FLOKËSH BLACK 1.0

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH BLOND 7.0

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
1,400 L

BOJË FLOKËSH BROWN 4.0

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH COFFEE BROWN 4.06

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH DARK BLOND 6.0

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH DARK BROWN 3.0

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH DARK BROWN RED 6.66

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH GOLDEN BLOND 7.3

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH GOLDEN LIGHT BROWN 5.3

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH LIGHT BLOND 8.0

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
1,400 L

BOJË FLOKËSH LIGHT BROWN 5.0

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
140ml
1,400 L

BOJË FLOKËSH VERY LIGHT BLOND 9.0

PRODUKT PROFESIONALBojë flokësh me bazë Proteina Orizi dhe Vaj Lini.Mbulim i shkëlqyer që në aplikimin e parë.Ngjyra natyrale.
140 ml
1,400 L